Takaisin

Avant-kuormaajan ja lisälaitteiden vuokrausehdot (01.05.2018 alkaen)

Vuokralle ottaja on tutustunut kuormaajaan ja mahdollisiin lisälaitteisiin (jäljempänä kalusto) ja todennut niiden soveltuvuuden omaan käyttötarkoitukseensa.

Vuokralle ottaja noutaa kaluston vuokranantajalta osoitteesta Mallimestarinkatu 6, Kaarina, ellei kuljetuksesta ole erikseen sovittu. Vuokralle ottajan tulee todistaa henkilöllisyytensä vuokrauksen yhteydessä ja antaa suostumuksensa siihen, että hänen luottatietonsa tarkistetaan.

Vuokra-aika alkaa päivästä, jolloin kalusto noudetaan tai on sovitusti noudettavissa tai jos kuljetuksesta on sovittu erikseen, silloin kun kalusto on toimitettu kohteeseen sovittuna aikana. Vuokra-aika päättyy kun kalusto on kokonaisuudessaan palautettu tai sovitusti noudettavissa. Vuokra-aikaan luetaan edellä mainitut nouto-ja palautuspäivät.
Kuormaaja luovutetaan asiakkaalle tankki täynnä ja konetta palauttaessa/noudettaessa tulee tankki myös olla täynnä. Muutoin veloitamme polttoaineesta 50 €/kuormaaja.

Vuokralle ottaja on velvollinen puhdistamaan kuormaajan ja lisälaitteet ennen palautusta/noutoa. Puhdistamatta palautetuista laitteista vuokralleantaja on oikeutettu veloittamaan hinnastonsa mukaisen maksun.

Vuokralleantaja vastaa kaluston normaalista kulumisesta aiheutuvista korjauskustannuksista, mutta ei kaluston käytöstä tai rikkoutumisesta vuokralle ottajalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingoista.
Vuokralle ottaja on velvollinen korvaamaan kalustolle vuokra-aikana huolimattomuudesta ja virheellisestä käsittelystä aiheutuneet vahingot ja kustannukset, sekä korvaamaan vuokra-aikana tuhoutuneen tai kadonneen kaluston sen todellisen arvon mukaan.
Kalusto on vuokralleantajan toimesta vakuutettu. Vuokralle ottajan omavastuu on 1200 €.

Vuokrahinta pitää sisällään koneen käyttöä 8 tuntia vuorokaudessa, ylimenevät tunnit laskutetaan 15 € alkavalta tunnilta.
Vuokraajalla ei ole oikeutta siirtää konetta toiseen paikkaan ellei asiasta ole sovittu erikseen vuokrauksen yhteydessä. Vuokraajalla ei ole oikeutta edelleen tai jälleen vuokrata kalustoa.

Vuokraaja on saanut perehdytyksen kaluston käyttöön ja käynyt läpi vuokranantajan kanssa mahdolliset riskitilanteet.

Kaikki hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.