Katsastus Kaarinassa

Määräaikais-, muutos- ja rekisteröintikatsastukset 

Tutustu ohesta katsastuspalveluihimme! Meiltä voit tilata myös ilmaisen katsastusmuistutuksen, jotta tiedät, kun on oikea aika tulla katsastukseen. 

Määräaikais-, muutos- ja rekisteröintikatsastukset 

Kun ajoneuvo on aika katsastaa, varaa aika katsastusasemallemme Kaarinaan. Henkilö- ja pakettiautot katsastamme ilman ajanvarausta, mutta jos katsastuksen määräaika lähenee tai tarkastuksella on muusta syystä kiire, kannattaa varata aika etukäteen. Näin katsastus tulee tehdyksi varmasti hyvissä ajoin ja aikaa jää mahdollisten korjausten suorittamiseen.  (linkki ajanvaraukseen)

Määräaikaiskatsastus

Henkilöauto tai pakettiauto on katsastettava ensimmäisen kerran viimeistään silloin, kun auto saavuttaa kolmen tai neljän vuoden iän. Sen jälkeen määräaikaiskatsastus on tehtävä kahden vuoden välein siihen saakka, kunnes auto täyttää 10 vuotta ja siitä eteenpäin vuoden välein. Kysy meiltä lisää, jos katsastuksen ajankohta mietityttää!

Pakokaasumittaukset

Määräaikaiskatsastuksen yhteydessä teemme myös lakisääteiset mittaukset ajoneuvoille. 

Muutoskatsastus

Muutoskatsastus on tehtävä, kun teet autoosi sellaisia merkittäviä muutoksia, joilla saattaa olla vaikutusta auton turvallisuuteen tai ympäristöön. Tällainen muutos voi olla rengasmuutos, alustamuutos tai tekniikan muutos, mukaan lukien muutoskatsastus museoajoneuvoksi. 

Rekisteröintikatsastus

Rekisteröintikatsastus (käytetään usein myös nimeä maahantuontikatsastus) tulee tehdä tuodessasi auton, uuden tai käytetyn, ulkomailta Suomeen. Myös liikennekäytöstä vauriopoistetulle autolle on suoritettava rekisteröintikatsastus. 

Kysy ihmeessä lisää, jos mikään ajoneuvosi katsastukseen liittyvä asia aiheuttaa epäselvyyttä tai pulmia, me neuvomme! Meiltä saat myös ajoneuvojen ja vesikulkuneuvojen rekisteröinnit.

Ota yhteyttä »

Aukioloajat

Arkisin Ma-To 09:00 - 17:00 ja Pe 09:00 - 16:00

Torstaina 22.06.2023 avoinna 09:00 - 14:00

Perjantai 23.06.2023 Suljettu

Ajanvaraus:

010 320 7540

VARAA AIKA VERKOSSA »